Om oss

Vi hjälper dig att skapa din bästa personliga assistans!

Vi håller hög kvalitet genom kompetent personal, snabb återkoppling och närvaro.

Som kund hos oss möts du av omtanke – vi arbetar med hjärtat! Du bygger tillit och förtroende med din personliga kund- och personalansvarig som har tid att lära känna dig, som lyssnar, diskuterar och löser problem. Vi ser också till att din personal får de relevanta utbildningar som krävs för att utföra sitt arbete på bästa möjliga sätt.

Vi hjälper dig i varje steg och vi tar ett helhetsansvar för att skapa din bästa personliga assistans!

En stark vilja och stort driv, att göra det absolut bästa, för våra kunder och för våra värdefulla assistenter, vill vi ska synas i alla områden vi arbetar med.

Personlig assistans är för många en förutsättning för ett meningsfullt liv. Det handlar om dig som lever med en funktionsnedsättning och därför behöver stöd för att leva mer som du vill. Vår uppgift är att få din assistans att fungera precis så som du vill att den ska fungera. Vi vill påverka våra kunders rätt till att få bestämma, över sitt eget liv och arbeta för att lagarna kring personlig assistans verkligen fungerar i din vardag.

Vi har tillstånd från IVO att bedriva personlig assistans sedan 13 mars 2011.

Alltid ett proffs vid din sida!

Tillsammans med oss får du en personlig assistans utformad så att du får ett gott liv!

Som kund hos oss möts du av omtanke – vi arbetar med hjärtat!  Du är alltid viktig som kund. Du ska ha inflytande och vara delaktig i planering av din assistans så att det blir så som du vill att den skall vara, utförd av personal som du själv får vara med att välja. Personliga assistenter som förstår just dig och vet precis hur du vill leva. Proffshjälp helt enkelt!

“Vänlig och kompetent personal på kontoret. Man känner sig väldigt omhändertagen som kund”

Team M

Bli kund

Vi hjälper dig med din assistans.

Bli kund