Om tjänsten

Assistansproffsen har en stark vilja och stort driv att göra det absolut bästa för våra kunder och våra värdefulla assistenter. Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor goda möjligheter till ett bra liv – välkommen till Assistansproffsen!

För våra kunders räkning söker vi extra timvikarier, kanske studerar du eller är pensionär och vill ha ett givande extraarbete i Linköping-Vreta kloster-Motala med omnejd.

Du kommer att ingå i en del av det team som ger våra kunder möjligheten att leva sina liv fullt ut. Vi arbetar med arbetsledare i grupperna som hjälper till med bland annat introduktion, rutiner och frågor som uppstår.

Du behöver vara lugn och trygg som person, vara nyfiken, positiv och lagom social. Kunderna ser gärna ett ödmjukt och lösningsfokuserat förhållningssätt. Andra egenskaper som vi tror du har är ansvarskänsla, pålitlighet och en personlig mognad.

Du bör vara motiverande men ej för på. Eftersom våra kunders ork och energi varierar över dagen bör du vara bekväm med att arbeta ensam i tystnad och känna av när det är läge att hålla låg profil. Vi undanber att du bär starka dofter i tjänsten på grund av känslighet hos kunderna.

Tidigare erfarenhet och/eller utbildning är meriterande men inget krav då personkemin är avgörande. Stor vikt läggs på dina personliga egenskaper och lämplighet för jobbet.

Introduktion bredvid kollega erbjuds innan du börjar arbeta hos kund. Arbetet innebär att hjälpa kunden med förflyttningar, hygien, hushållssysslor, aktiviteter, matlagning och ev. träning. Ingen assistans är den andra lik och vi utgår från kundernas individuella hjälpbehov och beslutade insatser.

Du bör inte ha fysiska kroppsbesvär, hörselnedsättning eller annat som påverkar dig i jobbet samt behärska svenska språket mycket väl i tal och skrift för att kunna utföra dina arbetsuppgifter. Arbetsplatserna är i Linköping/Vreta kloster/Motala med omnejd.

Körkort och tillgång till bil är önskvärt i Linköping-Vreta kloster då det saknas kollektivtrafik.

För anställning krävs att du har ett BankID och godkänner att använda BankID i tjänsten.

Blir det aktuellt med anställning önskar vi att du visar ett utdrag ur Polisens belastningsregister vilket du kan beställa här: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Varmt välkommen att söka arbete hos oss!

Sök jobbet

Senast 17/11 2021